


Amo ese Ruckus Póster
Diseñado y vendido por WorldDesign
35,98 US$
Estilo

PósterPapel grueso con acabado semibrillante
35,98 US$
- Devoluciones fáciles¿Hay algún problema? No importa, te lo solucionamos.
Características del producto
- Impreso en papel para pósters. Es extremadamente versátil, por lo que resulta perfecto para reproducir diseños o fotografías.
- Tamaños personalizados dependiendo de las dimensiones de la obra. Mira la guía de tamaños si quieres enmarcar tú.
- Incluye un margen blanco de 1‑2 pulgadas (2,5‑5 cm) para que el marco quede perfecto.
- Se envían en un embalaje protector.
- Dado que cada producto está hecho solo para ti por imprentas independientes locales, es posible que haya ligeras variaciones en el producto recibido

Amo ese Ruckus
Sandhill crane calling out and bonding with its mate...you've got to love a good ruckus. Location: Florida, USA 500mm Lens Description: ADULT Has mainly blue-gray plumage, palest on face, red crown, and variable rufous feathering on wings. Legs and daggerlike bill are dark. JUVENILE Has variably blue-gray and rufous plumage, but typically rufous predominates on head, neck, and back. Bill is dull pink and red on crown is absent. Dimensions Length: 34-48" (86-122 cm); Wngspn: 6' 8" (2 m) Endangered Status: The Mississippi Sandhill Crane, a subspecies of the Sandhill Crane, is on the U.S. Endangered Species List. It is classified as endangered in Mississippi. Apparently the Sandhill Crane was always more numerous than the larger Whooping Crane, and the fact that it breeds mostly in the remote Arctic has saved it from the fate of its relative. But it is sensitive to human disturbance, and the draining of marshes has reduced nesting populations in the United States. The Mississippi subspecies declined in the mid-20th century when its preferred savannah habitat was planted over with slash pines. Commercial and residential development, the building of highways, pollution, and other factors have caused further deterioration to the habitat. Most of the current crane population and its habitat are protected in the Mississippi Sandhill Crane National Wildlife Refuge. The Grand Bay National Wildlife Refuge to the southeast may be able to sustain a second population of cranes. Habitat: Vast majority of population nests on remote tundra or expansive northern wetlands, and winters in wetland areas with adjacent farmland in southern U.S. and Mexico. Small population (4,000-5,000 birds) is resident in Florida, numbers boosted in winter by migrants. Observation Tips: At traditional migration staging areas and winter roosts, the massive numbers of Sandhill Cranes provide one of the greatest wildlife spectacles. Range: Alaska, Eastern Canada, Mid-Atlantic, Plains, Southeast, Rocky Mountains, Great Lakes, California, Florida, Texas, New England, Western Canada, Southwest, Northwest Discussion: Large and almost unmistakable bird with a stately posture and gait. Outside breeding season, Sandhill is invariably seen in large flocks. In flight, Sandhill holds head and neck outstretched. Seen from below in flight, note mainly pale flight feathers. Arctic nesters are appreciably smaller and shorter-billed than southern breeders. Sexes are similar. Source: enature.com
También está disponible en
¿Estás buscando otra cosa?
Escribe lo que quieras aquí abajo.Etiquetas relacionadas
Etiquetas para la categoría Pósters
Esta sección contiene una recopilación de etiquetas relacionadas con el siguiente producto: Póster. Estas etiquetas te llevarán a una búsqueda de Pósters relacionadas con la etiqueta correspondiente.
Etiquetas para todos los productos
Esta sección contiene una recopilación de etiquetas que te llevarán a una búsqueda de productos relacionados con la etiqueta correspondiente.
Traducido por 
Envíos a todo el mundo
Disfruta del arte independiente desde prácticamente cualquier rincón del planeta.Pagos seguros
Compra con total seguridad mediante PayPal, tarjeta de crédito o débito o Sofort.Devoluciones gratuitas
Garantía de devolución o cambio para todas las compras.Atención personalizada
Estamos disponibles 24 horas




















