Prahran Community Precinct

Prince92

Joined June 2012

  • Artist
    Notes

Artist's Description

This was designed in my third year studio, It is a community center that has a sweeping green roof that forms with the landscape. The overall idea was to design a building that acts as a connection for all four corners of the site, as well as bringing flow and circulation through, within and over the building for different experiences for each individual.

desktop tablet-landscape content-width tablet-portrait workstream-4-across phone-landscape phone-portrait
desktop tablet-landscape content-width tablet-portrait workstream-4-across phone-landscape phone-portrait

10% off

for joining the Redbubble mailing list

Receive exclusive deals and awesome artist news and content right to your inbox. Free for your convenience.