Wat is Outway?
De droom van Outway is het bereiken van volledige acceptatie van homoseksualiteit en transgenderisme in de maatschappij. Om deze droom waar te maken bieden wij, de vrijwilligers van Outway, jongeren onze hulp aan op het gebied van homoseksualiteit en genderidentiteit. Door middel van advies, informatie en ondersteuning helpen wij je niet alleen met zelfacceptatie, maar ook met de acceptatie door mensen uit jouw omgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je familie, vrienden, klasgenoten, medestudenten, collega’s of teamgenoten.

Ons doel
“Het creëren van een wereld waar iedereen zichzelf kan zijn en waar iedereen wordt geaccepteerd. Het maakt niet uit wie je bent, wat je doet, en wat (of wie) je leuk vindt. Be yourself!”

Wat heeft Outway je zoal te bieden?
We hebben verschillende activiteiten om LHBT+ers en hun omgeving te ondersteunen. Zo zijn er onze Hojobuddy’s die jou één op één kunnen bijstaan. Voor jonge LHBT+ers organiseren we elke zomer Hojokamp en voor de reizigers onder ons onderneemt Out Away een mooie groepsreis naar het buitenland.

Om de wereld wegwijs te maken op het gebied van LHBT+ geven we voorlichting op middelbare scholen. Wil jij ons steunen in al deze werkzaamheden? Dan nodigen we je graag uit om OutwayFan te worden.

  • Joined: May 2018
desktop tablet-landscape content-width tablet-portrait workstream-4-across phone-landscape phone-portrait
desktop tablet-landscape content-width tablet-portrait workstream-4-across phone-landscape phone-portrait