Vista, Dungeness

Alastair McKay

London, United Kingdom

  • Available
    Products
    6
  • Artist
    Notes

Wall Art

Stationery

Artist's Description

House on the coast at Dungeness, Kent. The main house is a converted fishermen’s shack, coated in black rubber, akin to a wetsuit. The Airstream trailer is the guest bedroom. The windows on the shore side open towards the shingle beach and the English Channel. The building won the 2004 Stephen Lawrence Prize for the best example of a building with a construction budget of less than £350,000. It was designed by Simon Condor. The sound of a piano could be heard from inside.

desktop tablet-landscape content-width tablet-portrait workstream-4-across phone-landscape phone-portrait
desktop tablet-landscape content-width tablet-portrait workstream-4-across phone-landscape phone-portrait

10% off

for joining the Redbubble mailing list

Receive exclusive deals and awesome artist news and content right to your inbox. Free for your convenience.